:)

Daisypath Vacation tickers

Monday, July 5, 2010

...wedding my fwend...

alllooo...huhhuhu..pic ni time wedding dak mieza..xsangka aku da kawen da dak nih..sweetkn..huhu..(jeles)=.=~~bile la aku nk kawen nih??cam best jer tgk..xcted lak..tp ble family(xbf aku)tanyer..mcm fobia lak aku dengar pasal kawen nih...adoyaaii..tulun..aku belum sedia lg time tu..tp skunk still mencari kebahgiaan sendiri..hohohoo..xkuase aku..hah kembali kepada cite kawen kwn aku nih,time ni aku terpakse blk kg dgn niat nk tgk die kawen la kononnyer..elok je nek kete pas mkn kat setapak(umah akak aku),trus bdn seram sejuk..sampai kg trus dmm kuat..perrggghhh...mmg best gler la..trus xleh nk bgn..bagai mau mati saja..pas tu leh plak abg aku ni ajak family mkn besar kat lua..kuang ajo tol..time aku dmm die ajak..mmg xleh bla tol time tu..pastu aku ngah dmm truk bagai nk mati nih,mak aku nk gak ajak aku g join..aku dgn rela hati gtau la yang aku xlarat..siap muntah2 time tu..rumah berpusing cam nek roler coster jer..so dorg ttp dgn pendirian mereka utk g mkn2 kat luar..yang jage aku kat umah adalah anak wah aku..mmg pdn mker dorg la..hahahah..mmg time dorang terpakse mengabdikan diri pada aku la..anyway tq u all k..da jge aku..so time wedding kwn aku nih,aku still xbape nk sht lg..tp terpakse gak g..nk jge hati kawan la kate kan...balik kl trus g HKL..2rai platelet still rendah..suspek denggi upernyer..aku rse kalo aku trus g ptal time demam tu kompen bercuti kat dlm pital tu..selamat...arrgghhh ngantuk la plak..penat ni bru blk kjer..xoxo..

Saturday, July 3, 2010

...morning...


mat pg pd kengkawan aku yang xreti nk bgn lg..aku ni kalo xde hal pn da tentu petang bru bgn kot..ho3..ari ni aku nk gerak g melaka..ade hal la plak..so g sungai congkak kne la postpond lg..benci tol..drebar da otw..tp aku xmandi lg...huhuhu biase la tu..celik je mate tangkap notebook kesayangan bagaikan ia nya nyawa aku...jom layan lgu waka waka..this time 4 afrika..~~~bla..bla..bla..~~~

......german...MENANG!!!!!!.......

...pergghh!!!german menang besar ari nih..hehhe..hoyyeehhh..hooyyyeehhh!!td tgk bola kat umah kat pantai jerk..plan nk tgk kat dataran..tp kompem full gler pnuh ngan org..(xkn monyet kot tgk bola..tp kdg2 prangai manusia cam monyet gak..)xpun plan nk tgk kat mydin kat ostel..tp da malas sgt,tgk je r kat umah..ni bru blk umah..ngantuk plus2 da nih..tp cam nk stay nk tgk spain main lak mlm nih..ngan paraguay kan??(muker xbaper nk sure)..pape je la..kalo leh tahan aku tgk la..kalo x,tdo je la..esok plan nk g sungai congkak..saper nk ikut??jom..naik kuda la..hoho..kete aku xmuat da..ngeh2..da lame x g sane..meloncat bagaikan babun yg kegirangan mdpt pisang..(apa jadahnya aku nih)..anyway...german da menang..hahaha..

Friday, July 2, 2010

.............pape tah....

dak sue ni muke mmg slalu xleh bla....adoyaiii..baby slalu wat mke bajet cun kan...pape pn..kte tetap de gud fwens 4 eva...caya la..xder kje kat klas camni ler...=.=~~

...pelengkap hidupnya...


aku bagai laut x bertepi..dan x berkarang..
aku bagai bintang yang x dtemani malam..
melihat dirimu ada senyum canda dan ada tawa..
yang membuat aku xingin pergi dari mu.
.
teringat janji lamamu kepadaku..
teringat aku teringat..

teringat saat kau masih ada disini..
temaniku sepanjang hari..

bila kau pergi jauh ingatlah aku..
bila ku disampingmu peluk tubuhku..
bila kau rindu aku panggil namaku..
ku datang menemuimu..

peluk keras jasadku jangan lepaskan..
tetaplah kau disini harungi malam..
kerna hanya dirimu belahan jiwa..

pelengkap hidupnya..

......eppy beday....

eppy beday kechik...hohoho..i like's...

Thursday, July 1, 2010

luahan hati aku...

mlm td aku tepon akak sulung aku kat kampung..konon nk ckp ngan buah ati aku yg tersayang la...(anak wah)..tp beliau mau2 kuda plak..xpe la..tp aku terdengar aduan drpd akak aku plak..tentang seseorang..mula psl adik aku..beliau(adik)mmg la jahat..bkn jahat mana pn..budak nk membesar..nk jd remaja camtu la..keja pn main2..mmg la salah adk aku sbb kje asik benti ja..tp bleh tak hang bg layanan yg baik skit pd die..walaucamne pn die tu..die tu ttp adk ko..maaf la wat camni..aku xleh tahan ble dgr camni.walaupn aku slalu gaduh ngan adk aku tu..aku ttp sayang die sampai mati..ko sebagai abg jgn la ketepikan adik ko tu..die balik keje penat2..mesti la die lapar..kalo ko blik umah dlm keadaan mcm tu..ko nk mkn je,tau2 nasi da abeh..ape ko rase??padahal ko tau yg dorg tau kewujudan ko kat situ..adik mmg xckp pape..aku tyer die pn,die still lg bleh backup ko..mak aku dgr sampai nk nangeh ko wat camtu kt adik..lg 1,,kes yang amat kuang aja bg aku..yang mana aku n adik bradik sendiri xpenah wat camtu kat mak aku..ko per kes g renjis air basuh tangan yang ko makan ayam kat muke mak aku hah??ko sape yg brani sangat wat mcm tu??ko suami die ker??suami die pn xpnh wat camtu kat mak aku tau x??tp ko brani..ko da lukakan hati kami sekeluarga....ko da menghina keluarga kami..xkan kami maafkan ko..harap maklum...dan pada abg aku..jgn ko tinggal kan keluarga ko selepas KAYA!!!

project leave..2010..

esok ari utk semua benda jadah yg ktorg buat slame 4ari ni akn dtunjukkn pd semua dak kolej...group aku..cam biase la..mcm jadah jer..ade yg sorg ni cam sengal ja..kang hempuk kang melawan plak..xkn la melawankn..yg sorg ni ske lari kan dri g library..kalo bace bku xpe la gak..consider ok la lg..ni x..g tdo dlm tu..kalo aku principle kolej nih,lame da aku trajang tahap gaban..yg sorg ni dok bukak fb je..adoyaiii...ape nk jd ngan gp aku pn xtau la..bg idea xmau trime..nk gak gne idea taik anjing ko tu gakkn??amik la..jgn la nk slhkn aku ble aku lari g tempat len..gmbr kat blakang ni bkn gmbr gp aku...gmbr grp dak len...hohoho...=.=!!