:)

Daisypath Vacation tickers

Thursday, September 30, 2010

...............pergghhh....



perghh...naik nyampah aku diwat nyer...tolong la...jgn jd mcm org yg bajet cun tahap melampau....no GEDIKXX gurl in my room ok!!!perit tol aku nk ngadap org mcm nih...bile cter mule la start nk ckp yg ko so ala2 cun + tau semua...nyampah doh.aku xske bler dgr suara ko...!!!!arrggghhh!!!!jauhkan diri ko dari bilik aku nih..kalo saper yang terasa yg diri ko tu gedik,tolong eh amik tindakan sendiri...xkan aku nk sound ko kot camni"weyh!!!berambos ko wahai dak gedik tahap cipan!!!!!" msti ko xsanggup kan..toi x?terasa ker???ko la...x..mksud aku budak blakang ko tu..huhhhh!!! bla la weyh.xske aku.=,=!!

...............pergghhh....

Monday, September 20, 2010

...............adoyaiiii.......

adoyaiii..lame update..slamat ari raye pd korang sumer...cuti raye cme dapat 3 ari jerk...cam ape tah...pastu da kne blk hostel..p posting pon cam hampeh...boring nk mati..sedeh taun ni xdpt jmpe kengkawan sekolah...depa pon plan cam hampeh klape gak...xtau nk update ape sbnrnyer..huhuhuu...boring yg amat memuncak pd dak2 klas aku yg tgh dok mlangut,gosip xabeh2 kat library...n ade gak yg amik ksempatan blk ostel...bgus la korang!!!hahhaha...teramat la merindui anak buah aku yg kat melaka+kat kampung...mlm td sempat blk kg jap amik bju utk p dinner jumaat nih..amboi...melaram sakan la dak2 nih nanti...mau muke aku cam kucing ni kot kalo kene make up...hahhahah..hampeh toi....tau nk bahan pe lg da nih..taun nih raye best ckit la coz sumer adk bradik ade kat kg..dgn kedatangan baby baru...nur aufa..xdak gambr nk letak plak..kihkihkih...di kesempatan ni gak au nk ngucapkan selamat ari raye pd sumer yerk...(tme raye ni byk gak yg btunang erk..tahniahhhhhhh!!!)....